Inici

Qui sóc

Publicacions

Discografia

Premis

Natura

Música

Fotografia

Televisió

Altres

Enllaços

Contactar

Natura

Des de fa molts anys, de primer com a aficionat i més endavant també com a professional, he estudiat la natura. Vaig començar amb els ocells del Penedès i he acabat aprofundint amb la resta de vertebrats (peixos, amfibis, rèptils i mamífers). També he estès els límits de la zona estudiada, sobretot a la resta de Catalunya; des de la Vall d’Aran fins al delta de l’Ebre. A més, he realitzat diverses recerques a les Illes Balears, al nord d’Àfrica i esporàdicament a altres indrets del món. També m’he introduït una mica en el món dels vegetals i en el dels invertebrats.

He fet recerques i treballs específics sobre molts tipus de vertebrats.

En certa mesura podríem dir que estic força especialitzat en ocells. He fet recerca sobre espècies concretes com ara els rapinyaires, els picots, els ocells marins... i també he participat en estudis de zones concretes del territori català, com ara el Parc del Foix.

Des de fa un grapat d’anys sóc de l’Institut Català d’Ornitologia.

Un altre dels camps en què he aprofundit força és en el dels mamífers, i més concretament en els ratpenats. En aquest àmbit he participat en recerques amb la Universitat de Barcelona, l’Institut Pasteur de París, Areambiental i també amb molts espais i parcs naturals (Vall d’Aran, P.N. Aigüestortes, Sant Llorenç del Munt, Garraf, Montserrat...) o la conselleria de Medi Ambient de Balears.

A més dels ocells i mamífers, també la resta de vertebrats han estat estudiats en recerques de caràcter local o en estudis d’impacte ambiental.

Més informació a:

Llibres publicats
Articles publicats
Fotografia
Televisió